2 Spennende datoer i November

Nå er det snart tid for vår magiske julebutikkåpning! Den 1. november kl. 17.00 åpner vi dørene og inviterer deg til en stemningsfull kveld fylt med jul, spesielle tilbud og deilig mat. Som alltid har vi håndplukket unike produkter for å gjøre din julehandel litt mer personlig og spesiell.

Løpegutten Erik vil stå utenfor og grille ribbe, og hans berømte suppe står klar – en tradisjon vi vet mange av dere setter pris på. Vi gleder oss til å skape den gode førjulsstemningen sammen med deg!

For deg som ønsker å gjøre en helg ut av det, har vi også i år et samarbeid med Nevlunghavn Gjestgiveri. Ring 33188150 og oppgi at du skal på julebutikkåpning hos LosenButikk, så får du dobbeltrom til en hyggelig pris. Perfekt for deg som kommer langveisfra eller vil nyte en avslappende helg ved kysten.

Men vi har enda mer å glede oss til!

Hanne Kristin Rohde kommer til damenes aften

Fredag 22. november inviterer vi til Damenes Aften med ingen ringere enn Hanne Kristin Rohde, den tidligere politikvinnen som nå er kjent for sine inspirerende foredrag og bøker. Hanne Kristin vil holde sitt nyeste foredrag, og det blir også mulighet for å kjøpe hennes nyeste bok. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av – perfekt for en hyggelig førjulstid med gode venner.

Denne kvelden har vi begrenset med plasser, så her må vi be om påmelding.
( «førstedame til mølla») Send Anne en sms på 41202578

Også her gjelder det flotte overnattingstilbudet hos Nevlunghavn Gjestgiveri. Ring 33188150 og oppgi at du skal på Damenes Aften hos Losen for å sikre deg et rom til en hyggelig pris.

Er du med i vår kundeklubb «Losenvenn» så vil vi sende deg flere påminnelser nærmere arrangementene, men merk deg datoene allerede nå!

Vi gleder oss til å se deg – og takker hjertelig for at du støtter vår lille nisjebutikk!

Varme hilsener,
Anne og resten av gjengen på LosenButikk

Anne gleder seg til julebutikk åpning
Fra julebutikk åpning 2023
Cookies settings
cookies-innstillinger
×