Inspirasjon fra Losenbutikk i Nevlunghavn – Oppdag våre egendesignede produkter og Lord Nelson badelaken

Lord Nelson "Nevlunghavn" Badelaken 90x150cm - Fairtrade sertifisering.

Hei alle sammen!

Anne her, fra Losenbutikk i vakre Nevlunghavn. Butikken vår er en helårsbutikk, noe som betyr at vi alltid har noe spennende å tilby, uansett sesong. I år er jeg spesielt stolt av våre flere egendesignede produkter, som inkluderer badelaken, gensere, hettegensere, T-skjorter, V-hals T-skjorter, jakker, vindjakker, skjærefjøler, spisebrikker, glassbrikker og våre egne krydderblandinger. Ja, det har virkelig blitt mye fint!

Dette er i tillegg til flere nye leverandører som har tatt kontakt med oss. Det er virkelig morsomt om dagen.

Lord Nelson "Nevlunghavn" Badelaken 90x150cm - Fairtrade sertifisering.(7)

Selv om sommeren begynner å nærme seg slutten, kan vi fortsatt nyte mange fine stranddager. Og ikke minst er det nå en perfekt tid til å begynne å tenke på julegaver. Derfor vil jeg i dag fremheve våre fantastiske Lord Nelson «Nevlunghavn» badelaken, som har blitt en storfavoritt blant våre kunder.

Lord Nelson «Nevlunghavn» Badelaken

Vi er stolte av å presentere vår storselger, Lord Nelson «Nevlunghavn» badelaken, nå med både Oeko-tex og Fairtrade sertifisering. Disse badelakenene kommer i fem nydelige farger: Marine, Cerise, Aqua Green, Sand og Nougat, og måler hele 90×150 cm.

Lord Nelson "Nevlunghavn" Badelaken 90x150cm - Fairtrade sertifisering.(6)

Egenskaper:
Størrelse: 90×150 cm
Farger: Marine, Cerise, Aqua Green, Sand og Nougat
Materiale: Kjemmet bomull for ekstra mykhet og høy absorberingsevne
Design: Diskret brodering av «Nevlunghavn» i matchende farge
Sertifiseringer:
Oeko-tex: Trygg for mennesker og miljø, fri for skadelige stoffer
Fairtrade: Bidrar til å forbedre arbeids- og levekår for de som er involvert i produksjonsprosessen

Lord Nelson "Nevlunghavn" Badelaken 90x150cm - Fairtrade sertifisering.

Ved å velge Fairtrade-merkede produkter, bidrar du til å gjøre en forskjell. Fairtrade er en uavhengig sertifisering som har som mål å bekjempe fattigdom, styrke mennesker og skape positiv forandring og utvikling. Når du kjøper våre Fairtrade-sertifiserte badelaken, støtter du rettferdige arbeidsforhold og bærekraftig produksjon.

Lord Nelson «Nevlunghavn» badelaken er ikke bare en perfekt følgesvenn på stranden om sommeren, men også en flott julegave til alle som er glad i Nevlunghavn. Den kraftige og gode kvaliteten gjør den ideell til daglig bruk.

Disse flotte badelakenene kan kjøpes hos Losenbutikk i Nevlunghavn. Vi er en helårsbutikk, så du kan alltid stikke innom og finne noe nytt og spennende hos oss.

Enten du er på jakt etter noe nytt til garderoben, en fin gave, eller noe spesielt til kjøkkenet, har vi noe for deg. Våre egendesignede produkter og de fantastiske Lord Nelson «Nevlunghavn» badelakenene er perfekte for enhver anledning.

Så hvorfor vente? Legg i handlekurven nå og sikre deg dine favoritter! Vi gleder oss til å se deg i butikken.

Hilsen, Anne – Losenbutikk i Nevlunghavn

Cookies settings
cookies-innstillinger
×